Motorola

Podjetje APS d.o.o. prodaja in servisira opremo za odčitavanje črtne kode priznanega proizvajalca Motorola včasih Symbol. V našem prodajnem asortimanu boste našli čitalce, ročne terminale, dostopne točke itd…

Motorola

Motorolin MC9090 je robusten terminal, kompatibilen s katerokoli brezžično mrežo, za uporabo v kritičnih poslovnih aplikacijah, ki zahtevajo zanesljivo povezovanje s podatki.

Motorola

Symbol LS 3578 Bluetooth ročni čitalec omogoča visokokakovostno skeniranje. Uporablja se ga v industrijskem okolju zaradi njegove robustnosti.

Motorola

AP 5131 omogoča prilagodljivo in cenovno ugodno omrežno poslovanje, žično ali brezžično, za vrsto poslovnih aplikacij. Oddaljeni zaposleni v podružnicah, majhna podjetja in uporabniki, ki delajo od doma uživajo varno povezavo do interneta, združena privatna omrežja in več namizja, prenosnih računalnikov in drugih mobilnih naprav. Uporabniki podjetja lahko izkoristijo prednosti AP 5131 Acces Point-ove zaščitne funkcije za širitev združenih omrežij za območja, kjer je težko napeljati kable, zunaj in znotraj.


goin up