Izboljšajte učinkovitost z tabličnimi računalniki dveh priznanih proizvajalcev!

Podjetje APS d.o.o. ponuja industrijske tablice proizvajalcev Getac in DT Research. Oba proizvajalca ponujata industrijske tablice, ki so robustne, lahke in enostavne za uporabo.

Industrija

Industrijske tablice omogočajo, da na svojem mobilnem delovnem mestu nadzirate sisteme za avtomatizacijo in druge industrijske rešitve.

Skladiščenje in proizvodnja

Učinkovito skladiščno poslovanje zahteva učinkovit potek dela, natančne evidence, nizke stroške in minimalne napake pri ravnanju. Robustne naprave so zgrajene tako, da vzdržijo to zahtevno okolje, brezhibno delujejo z vodilnim upravljanjem zalog in programsko opremo WMS za izboljšanje vidljivosti in povečanje razpoložljivega prostora v celotnem skladišču. Lahko se tudi neposredno povežejo s sistemi upravljanja skladišča, kar dodatno izboljša operativno učinkovitost z optimizacijo razpoložljivih delovnih virov in zmanjšanjem odpadkov pokvarljivih izdelkov.

Zdravstvo

Industrijske tablice namenjene zdravstvu imajo velike zaslone, protimikrobno prevleko in certifikat UL60601-1. Zdravstevnim delavcem nudijo učinkovito orodje za spremljanje, beleženje in pridobivanje podatkov o pacientih.