APS d.o.o. je podjetje, ki se vse od svoje ustanovitve v letu 1990, ukvarja z informatizacijo in avtomatizacijo internih logističnih sistemov v različnih panogah. Od takrat pridobivamo izkušnje pri načrtovanju, razvijanju, vzdrževanju in podpori kompleksnih sistemov interne logistike. V našo lastno programsko opremo smo v tem času vložili preko 150 “inženirskih let” dela in ob tem razvili dolgoročno partnerstvo z vodilnimi slovenskimi strokovnjaki za izgradnjo skladiščnih in transportnih sistemov.

Sodelovali smo pri avtomatizaciji in informatizaciji internih pretokov materiala pri nekaj deset uglednih podjetjih v Evropi. Ponosni smo, da so med njimi tudi nekatera najpomembnejša slovenska podjetja (Gorenje, Krka, Lek, Iskraemeco, Droga, Henkel, DZS, Helios, Trimo,…).

Naša naloga je, da z našimi izkušnjami in uporabo moderne opreme povečujemo učinkovitost sistemov internega pretoka materialov. Naši strokovnjaki združujejo poznavanje tehnologije interne logistike s poznavanjem primernih orodij in postopkov za doseganje zastavljenih ciljev.

Zadovoljstvo uporabnikov je za nas ključnega pomena. Skozi celoten življenski cikel logističnega sistema tesno sodelujemo z uporabnikom in na ta način zagotovljamo rešitve, ki v celoti ustrezajo zahtevam posameznih uporabnikov in visokim standardom kakovosti.

Naše vodilo je izgradnja uporabniku prijaznega in enostavnega orodja, prilagojenega specifičnim potrebam posameznega projekta, ki deluje samostojno ali v povezavi s korporacijskim informacijskim sistemom.

V sodelovanju z našimi partnerji lahko zagotovimo tudi svetovanje, analizo in simulacijo pretokov, načrtovanje ter celotno izgradnjo optimalnih sistemov pretoka materiala po principu “ključ v roke”.

REFERENCE

KONTAKT